ONTMOET MIJN NIEUWE FAMILIE

21-10-2021

Vooraleer ik over mijn eerste maand begin te vertellen, leek het mij een goed idee om iedereen even snel voor te stellen in mijn gastgezin. Op die manier ben ik niet over mensen aan het praten en weet niemand over wie ik het nu eigenlijk heb :). Dus, hier komt een kleine introductie over mijn gastgezin en de omgeving waarin ik me momenteel bevindt.

Als allereerst wil ik even zeggen dat ik enorm veel geluk heb gehad om in dit ontzettend leuke en gezellige gezin terecht zijn gekomen. Ik heb verhalen gehoord van andere uitwisselingsstudenten en ik mag echt heel blij zijn!

Mijn gastgezin ziet er uit als volgende: er is mijn hostmom, haar ouders, een gast 'zus' (maar het nichtje van de hostmom) en er is nog een andere uitwisselingsstudent uit Italië genaamd Martina.

We noemen mijn hostmom hier 'Yaya', al is haar officiële naam Vanessa. Ze is echt een toffe en sterke vrouw. Echt iemand waar ik naar opkijk!

Dan zijn er de grootouders die we 'papa' en 'nana Rui' noemen. Enorm vriendelijke en grappige mensen! Ze zijn echt als een oma en opa voor me.

Ook is er nog Lexi, het nichtje van Vanessa en de kleindochter van 'papa' en 'nana Rui'. Haar officiële naam is Alexia maar niemand noemt haar echt zo. Het meeste van de tijd noem ik haar zelfs Lex :) . Het is aan haar dat we te danken hebben dat we in dit toffe gezin terecht zijn gekomen, sinds zij degene was die met het hele idee om hostfamily te worden op poten heeft gezet. Lexi gaat naar een andere school als mij en Martina, maar we zien elkaar genoeg om goed op te schieten met elkaar!

Martina, de andere uitwisselingsstudent, noemen we hier eigenlijk ook nooit Martina. Haar bijnaam hier is Marti. Wij zitten dus samen op school. Al ben ik een senior en is zij een junior in high school. Zij heeft haar vrienden en ik de mijne maar ook wij zijn al enorm hard gehecht geraakt aan elkaar!

Tot slot zijn er dan ook nog de pupies: Hachi en Coco. Hachi is een labradoodle van 6 maand. Hij is de grootste en 'wildste'. Coco is eigenlijk een mix van allerlei soorten. Zij is net een paar weken geleden 1 jaar geworden. Coco is de 'rustigste' van de twee. Al is zij wel vaak de uitdager in al hun 'playfights'. Ik heb echt al een super goede band met hun gekweekt. Zo zeggen ze elke ochtend op hun speelse manier goedemorgen en als ik terugkom van school word ik helemaal omver gesprongen :).

Al bij al is het wel duidelijk dat ik erg veel van deze mensen houd, en ik ben hier nog maar een maand! Het voelt echt aan als een 2de familie. Ik ben er zeker van dat we na mijn vertrek nog erg veel in contact met elkaar zullen zijn.

Hiermee wil ik graag deze korte blog update/voorstelling afsluiten. Volgende blogpost zal over mijn eerste maand in Californië zijn, dus zeker iets om naar uit te kijken!

Love,

Lotte De Marrez

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin