LAATSTE PAAR WEEKJES BELGIË

09-09-2021

Het is ondertussen weer enkele weken geleden sinds mijn laatste post. Maar ik heb zeker niet stil gezeten! Het zal dus een extra lange post zijn vandaag. Van afscheidsfeestjes tot visum halen, je leest het in deze post.

Vooraleer ik begin wil ik even zeggen dat ik afgelopen weken ook erg veel positieve reacties heb gekregen over de blog. Doet mij deugd! Er is niet erg veel interactie mogelijk natuurlijk en dus klaart het mij helemaal op als mensen de tijd nemen om mij er op aan te spreken. Bij deze een dikke dankjewel aan iedereen die mijn avontuur op deze manier mee volgt!

Na de plotse overval van mijn organisatie met de aflossende informatie over mijn plaatsing besloot ik om mijn geplande vorige post op te geven voor dit leuke nieuws. Het zijn een paar hectische weekjes geweest en heb niet echt de tijd gevonden er verder over te schrijven. Ik zal nu dus proberen jullie alles bij te benen wat jullie hebben gemist 😊.

Zoals je in de vorige post al een beetje hebt kunnen lezen, heb ik een afscheidsfeestje gehad met enkele vrienden. We kwamen samen bij mij thuis, hebben een hotdogje gegeten, High School Musical gekeken en zijn uiteindelijk allemaal samen in de tent na lang praten in slaap gevallen. Het was een ongelooflijk leuke dag!

De dag erna kreeg ik dus te horen dat ik voor de komende maanden in Californië zal leven. Klinkt nog steeds gek in mijn oren!

Nadien heb ik ook nog een afscheidsfeestje gehad met mijn familie. We hebben gebarbecued

en nog eens goed bijgepraat. Want ook zij zullen mij de komende 5 maand moeten missen.

Nadat ik mijn bestemming te weten kwam kon ik ook meteen beginnen aan mijn visumpapieren. Na het vele papierwerk en de aanvraag voor een vervroegde afspraak, kon ik vorige week samen met mijn mama naar Brussel om op 'interview' te gaan bij de Amerikaanse ambassade.

We hebben er een 2 daagse uitstap van gemaakt aangezien ik om 8u 's ochtends daar aan de poort moest staan...

Een weekje later mochten we dan mijn visum ophalen. Deze keer kwam mijn papa mee. Het was echt maar binnen buiten gaan, want alles lag al klaar. Nu ben ik dus helemaal klaar voor vertrek!

Ik krijg vaak de vraag of ik niet bang ben om alleen te vertrekken. En eigenlijk ligt dit een beetje dubbel. Ik ben op zich wel een beetje nerveus voor heel het gebeuren, misschien zelfs een beetje bang, maar dan spoelen al die gevoelens weer weg als ik denk aan wat er mij allemaal te wachten staat. Ik kijk er vooral ontzettend naar uit!

Natuurlijk is een beetje zenuwen hebben voor vertrek wel normaal. En ze beginnen stillaan toch wel wat op te komen. Zo ben ik bijvoorbeeld al enkele nachten wat slechter aan het slapen, heel de tijd aan het nadenken over van alles en nog wat en ben uren door aan het praten over wat me allemaal te wachten staat... Bij deze een oprechte sorry aan mijn gezinnetje 😊.

Maar heb er nog steeds wel ontzettend veel zin in! Ik tel de dagen al af naar mijn vertrek!

Love,

Lotte DM

(PS: Deze blogpost was al halvelings geschreven toen ik nog in België was. Maar ben nu dus al aangekomen in de VS! Ik kan alvast meegeven dat ik veilig ben aangekomen. Meer informatie over mijn vertrek volgt in de volgende post! Stay tuned!)



Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin