CATCH UP

16-12-2021

Deze blog layout zal er even anders uitzien zodat jullie al het leuks mee kunnen volgen en terug wat meelopen met het "nu". Je zult o.a. lezen over mijn Halloween en Thanksgiving experience in Amerika en tot slot over een grote, moeilijke beslissing.

31 oktober: HALLOWEEN

Enkele dagen voor Halloween kwam natuurlijk de voorbereiding op de feestdag. Dat hield o.a. het huis versieren, snoep in huis halen, en natuurlijk ook pompoenen snijden in. Het pompoen snijden deden we bij Lexi thuis. Samen met haar broer en zussen hielden we een wedstrijd "mooiste pompoen". Niemand was uiteindelijk echt gewonnen aangezien we allemaal meededen en er geen jury was. Kleine inschattings fout :) Al was het natuurlijk wel gewoon erg gezellig en leuk om te doen!

Op 31 oktober was het dan echt Halloween. Dit was onze outfit:

Terwijl Lexi's kleine zusje Sofie zelf op pad was gingen wij buiten wachten op kindjes die kwamen 'trick or treat'-en om hun snoep te geven. Mijn persoonlijke favoriet waren toch wel de Reeses. Een chocolade cupje gevuld met pindakaas. Echt heel lekker!

Het was een enorm geslaagde nacht! Erg veel plezier gehad!

HALF NOVEMBER:

Na vele twijfels, lang nadenken en enkele gebeurtenissen heb ik dan half november samen met de organisatie besloten om van het gastgezin waar ik in zat afscheid te nemen. Soms klikt het gewoon niet, en daar valt natuurlijk niets aan te doen.

Het duurde ongeveer een weekje voordat ik verplaatst kon worden. Ze hebben mij halsoverkop naar een tijdelijk gastgezin gestuurd omdat het gezin waarin ik terecht ging komen bezig was met een tv-show over hun restaurant.

Zij hebben na enkele dagen beslist dat ze mij wouden houden. Dus nu zit ik al enkele weken bij deBenhams.

Het is een enorm leuke familie die mij meteen hartelijk verwelkomde en geruststelde.

Het gezin bestaat uit: Michelle, mijn hostmom; Brian, hostdad, Brenna, hun dochter; Laura, een andere exchange student uit Italië die verblijft bij de Benham familie en tot slot Bruin, hun hondje.

Ik ben enorm blij dat ik in dit fantastische gezin terecht ben gekomen. Ik ben hen erg dankbaar voor hun hulp! Er zijn erg veel leuke dingen op komst :)

25 november: THANKSGIVING

Nog voor de beslissing gevallen was om mij te houden in hun gezin, werd er mij al gevraagd of ik mee wou met hun naar Phoenix, Arizona, om daar met hun familie Thanksgiving te vieren. Natuurlijk zag ik dat wel zitten! En voor ik het wist zat ik in de auto met 5u rijden op de planning met mijn nieuwe gastgezin.

We reden langs Palm Springs, door de woestijn Arizona binnen. Wat opnieuw erg veel woestijn was, enorm mooie bergen en 1 lange rechte weg richting het bewoonde deel van de staat. Arizona is de staat bekend voor zijn woestijnen en indianen reservaten. Vanaf het moment dat we de prachtige staat binnen reden kon ik mij dat ook levendig voorstellen.

Eenmaal aangekomen in Arizona ontdekten we het hotel. Brenna, Laura en ik sliepen samen op de kamer. Brian en Michelle hadden een kamer een verdieping hoger.

Omdat we laat aankwamen zijn we vrijwel meteen daarna doorgereden naar Brians broers huis om daar iedereen te leren kennen en samen te eten. Het zijn enorm hartelijke en aangename mensen!

De volgende dag was opnieuw een avontuur. Veel nieuws op het programma. De dag startte met Topgolf. Golf is over het algemeen erg populair in de Verenigde Staten, maar Topgolf is zeg maar golf op een ander niveau. Bij topgolf sta je op een platform en sla je continu balletjes weg in de richting van een van de cirkels op het veld voor je. Je gaat er dan niet achteraan, maar vind je score op het bord naast de booth waar je bent geplaatst. Het voelde een beetje als bowlen, maar dan dus golf.

Verder hebben ik en Brenna de dag doorgebracht aan het zwembad, want ja, Arizona is heet!

Op dag 3, Thanksgiving-dag, hebben we over het algemeen niet erg veel gedaan. Er was niks open, en dus viel er ook niet veel te doen. We zijn even gaan minigolfen naast het zwembad in het hotel maar vertrokken niet veel later richting Brian's broers huis om ons klaar te maken voor het bekende Thanksgiving maal.

Er was ZO veel om van te proeven! Niks had ik nog gehad op mijn hele trip naar Amerika. Met als gevolg dat ik helemaal ziek van tafel ging ;)

Het was een enorm leuke trip, en heb het gevoel dat dit erg geholpen heeft iedereen in het gezin beter te leren kennen.

En nu bereiden we ons rustig op het gemak voor op het kerstseizoen, maar eerst nog die gevreesde finals... Volgende week weer een blog, dit keer over de high school experience en hoe ik het nu stel op school. Zeker iets om naar uit te kijken dus! 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin