CALIFORNIA CRAVINGS

13-08-2021

Voor deze blogpost wou ik eigenlijk een 'afscheidsode' brengen aan de vriendjes en familie (no worries, dat komt er ook nog aan), maar nu is er toch wel iets heel speciaal tussengekomen... IK BEN GEPLAATST! Lees verder om te weten te komen waar, bij wie en wanneer ik vertrek.

Ik kroop zondagavond doodmoe mijn bed in. In het weekend vond er zich namelijk een afscheidsfeestje plaats met enkele vrienden. Ze bleven overnachten in tentjes in onze tuin. Het was echt gezellig en ik zal hen enorm missen!  

Toen ik maandagochtend wakker werd om 10u30, nam ik mijn gsm van mijn nachtkastje en draaide me nog eens om. Terwijl ik mijn sociale media checkte werd ik plots gebeld. Het was WEP, de organisatie waarmee ik op uitwisseling ga, met ontzettend goed nieuws!

Ze hadden namelijk een gastgezin en school voor mij gevonden. Ik was dus net op tijd wakker geworden voor dit schitterende nieuws.

Ik ben geplaatst in Californië (?!), in een dorpje op een uurtje rijden van Los Angeles. Van LOS ANGELES! Californië is een erg populaire staat en plaatsjes voor uitwisselingsstudenten zitten dus ook al snel vol. Ik was één van de laatsten -misschien wel de laatste- die zich inschreef, en kijk nu eens... Ik ben, zoals je ziet, echt razend enthousiast en kan niet wachten op al de avonturen. 

Het is trouwens ook een ontzettend leuk gastgezin! Ik heb hen al aan de telefoon gehad en het zijn erg vriendelijke, gastvrije mensen. Ik ben er zeker van dat ik ontzettend veel plezier zal maken. Ik zal samen met nog een andere uitwisselingsstudente uit Italië op de kamer slapen. Ik ga hen nog niet helemaal introduceren, daarvoor wil ik ze eerst wat beter leren kennen, en toestemming vragen natuurlijk.

Ik zal naar school gaan in Tesoro High school. Een ont-zet-tend grote school. Om even een schets te geven hoe groot: het American Football-veld van de school past ongeveer 2-3x in het gebouw... Het ziet er wel een erg moderne, leuke school uit!

Wanneer ik vertrek weet ik nog niet. Ik moet eerst mijn visum in orde brengen. Daar zijn we nu dan ook volop mee bezig. Het zijn de laatste paar loodjes met weer ontzettend veel papierwerk ... 😊. Van zodra al mijn papieren in orde zijn kan mijn organisatie tickets boeken en moet ik alleen nog maar het vliegtuig op.

Dat wordt me ook een avontuur. Alleen, met 16u vliegtijd, op naar een onbekend terrein. En wat valt er te doen op die 16u...

Laten we zeggen dat ik nog lang niet uitgeblogd ben 😊.

Love,

Lotte DM 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin